merken

Vaatwasser lekt water!

Heeft u problemen met uw wasmachine, wasdroger of vaatwasser?
Bel de witgoed spoedlijn!

monteur nodig?

Bel direct de witgoed spoedlijn:  085 – 760 54 42

Lekt uw vaatwasser water?

Als de het niet doet zorgt dit vaak voor veel ergenis, de huishoudelijke taken kunnen immers niet meer worden uitgevoerd of moeten met de hand worden gedaan

Gelukkig hoeft een reparatie niet duur te zijn: de Witgoed spoedlijn repareert uw namelijk voor een gunstig all-inclusive tarief, daarnaast is er altijd bij u een monteur in de omgeving voor spoedreparaties!

In sommige gevallen kunnen we u direct vertellen of repareren van uw  wel of geen zin heeft maar in de meeste gevallen zal de monteur langs moeten komen voor een onderzoek.

Komt u er niet uit met uw ? Maak direct een afspraak met een van onze reparateurs in uw regio, vaak kunnen zij er binnen 24 uur zijn.
Bel direct de witgoed spoedlijn!  085 – 760 54 42

Jarenlange ervaring

Witgoed Spoedlijn werkt uitsluitend met gekwalificeerde monteurs. Onze monteurs werken en helpen u met uw volgens de door de merken gecertificeerde normen en hooggestelde eisen, daardoor kunnen wij u 100% zekerheid geven dat uw goed gemonteerd is en dat u verzekerd bent van fabrieksgarantie, wel zo fijn.

Maak direct een afspraak voor een reparatie! Vul het formulier in en wij plannen uw verzoek in!

  Stuur foto of video mee

  Overige informatie voor de monteur

  Let op, voor reparaties ingepland op de zaterdag geldt het all-in tarief van € 99,-

  probleem

  stuk?

  defect? Vervelend! Maak direct een afspraak met Witgoed Spoedlijn en uw apparaat wordt gemaakt.

  afspraak

  Maak een afspraak

  Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar en repareren ook in het weekend. Bel of maak direct een afspraak.
  Bel: 085 – 760 54 42

  Reparatie inplannen

  reparatie

  gerepareerd

  Wij repareren alle soorten s in Nederland. Onze monteurs zijn professioneel en gespecialiseerd.

  witgoed monteur

  Over ons
  Wij repareren alle soorten s

  Witgoed Spoedlijn is de Nr. 1 voor reparaties. Met 70 aangesloten reparateurs de Nr. 1 van Nederland. Allemaal staan zij garant voor vriendelijkheid, vakmanschap en uitgebreide ervaring. Dus altijd een reparateur bij u in de buurt.

  circle  Unieke spoedservice
  circle  7 dagen per week bereikbaar
  circle  Altijd een monteur in de buurt beschikbaar
  circle  Vakmanschap
  circle  Gunstig all-inclusive tarief

  Bel: 085 – 760 54 42
  Witgoed Spoedlijn WhatsApp06 87 917 473

  Veelgestelde vragen aan de Witgoed Spoedlijn

  Waar komen jullie allemaal?

  De Witgoed Spoedlijn heeft een uitstekende reparatie service voor wasmachine, droger of vaatwasser door heel Nederland. Wij komen ter plaatse voor de reparatie van uw witgoed in heel Nederland, dus ook bij u!

  Wat kost de hulp van de Witgoed spoedlijn?

  Wij rekenen altijd hetzelfde vaste tarief van € 69,- voor de eerste 15 minuten reparatie. Dit is inclusief voorrijkosten en diagnose. Voor reparaties kunnen binnen deze 15 minuten worden uitgevoerd. Als een reparateur toch langer nodig heeft dan rekenen wij € 24,50 per 15 minuten. Alle tarieven zijn inclusief BTW. Eventuele materiaalkosten die nodig zijn om een reparatie uit te voeren zijn niet bij deze prijs inbegrepen.

  Hoe werkt de spoed bij de Witgoed spoedlijn?

  Bij ons kunt u een spoed reparatie aanvragen. Dat is dus binnen 24 uur op werkdagen. Dus niet altijd op dezelfde dag, maar de dag erna. Indien het beter uitkomt dat wij pas over 2 werkdagen langskomen, dan is dat ook geen probleem. Voor een spoedreparatie vragen wij wel een extra vergoeding van € 7,50 om de extra reiskosten van gewenste reparaties in te dekken. Wij hebben altijd een monteur bij u in de buurt.

  Wie zijn jullie?

  De Witgoed Spoedlijn is de Nr. 1 voor witgoedreparaties. Met 70 aangesloten reparateurs de Nr. 1 van Nederland. Allemaal staan zij garant voor vriendelijkheid, vakmanschap en uitgebreide ervaring. Dus altijd een reparateur bij u in de buurt.
  Wij werken met vaste en heldere tarieven en zijn 7 dagen per week bereikbaar.

  Hoe lang duurt het voordat ik een reactie krijg?

  Snelheid vinden wij belangrijk, daarom nemen wij dezelfde of de volgende werkdag contact met u op voor het bevestigen van de definitieve reparatie afspraak. Dat hangt af van het moment dat wij uw aanvraag ontvangen. Wij bellen of mailen u dan, zodra de afspraak bevestigd is zorgen wij er voor dat de monteur er zo snel is.

  Gebruiken jullie orginele onderdelen en heb ik garantie?

  Wij werken alleen met originele onderdelen. Dit zorgt voor een langere levensduur van uw apparaat. Daarnaast krijgt u op iedere reparatie 3 maanden garantie op de zelfde klacht!

  U staat nooit alleen bij een probleem

  Bel, WhatsApp of mail bij -problemen

  Reparatie inplannen